Het verhaal achter: OnlineSkateShop.nl

< Blog >

27 april 2017

Onlineskateshop.nl is de speciaalzaak met alles omtrent skates, longboards, steps en meer.

We gaan even terug naar het jaar 2001 waarin wij in contact kwamen met Roy Hoogendorp van Skatewinkel Rollerwave in Scheveningen. Een prachtige winkel met ca. 40 m² vol skateartikelen. Roy was tevens de organisator van de Haagse Skatetog, een skate-event dat nog steeds ieder jaar plaatsvindt. Hij wilde graag een webshop opstarten maar veel budget was er niet.

Topsite heeft destijds in een webshop geïnvesteerd en dat bleek een groot succes te zijn. De onlineskateshop was de eerste online skatewinkel in Nederland en de online verkopen liepen zo erg door, dat de winkel aan de Badhuisstraat snel te klein was. Inmiddels naar een andere winkel met 200m2 (+ een veel groter magazijn) aan skateplezier en 2 websites verder voldoet de website nog steeds aan de moderne technieken van nu.

Dit maatwerk bevat vele technieken aan de achterzijde om zo veel mogelijk conversies te krijgen. Er is een koppeling met een intern kassasysteem, een extern affiliate programma, koppeling met beslist.nl, koppeling met Google Shopping en nog veel meer. We zijn continue bezig deze website verder te optimaliseren.

Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een eigen webshop op te starten? Neem dan contact met ons op via info@topsite.nl of 0181-473183.