Nieuwe site voor Lauwaars.nl

< Nieuw werk >

29 mei 2017

Onlangs hebben we de website van Lauwaars NVM Makelaars in Rotterdam Kralingen mogen vernieuwen. De huidige website was nog niet geschikt voor mobiel dus het werd tijd in een nieuw jasje te steken.

We hebben bij Topsite een redelijk kant-en-klare website die we als basis kunnen inzetten. Dat hebben we in overleg met de eigenaars van Lauwaars gedaan. Vanwege het groot Rotterdams karakter van dit makelaarskantoor in Rotterdam Kralingen hebben we gekozen voor typische afbeeldingen van Rotterdam. Daarbij hebben we de huisstijl naadloos geïntegreerd in deze website opzet. De klant had zelf ook een paar specifieke wensen en deze hebben we goed kunnen integreren in de website. 

De woningen die op de website staan worden dagelijks geïmporteerd via een directe koppeling met Realworks, zodat de klant daar geen omkijken naar heeft wanneer er een nieuwe woning in de verkoop komt. 

De klant kan via het bijgeleverde CMS diverse zaken aan de site doen, zoals het updaten van de navigatie, foto's, teksten, nieuwsberichten en de medewerkers. 

Bekijk de website: www.lauwaars.nl