Vacature Frontend developer (m/v)

< Nieuwsartikel >

10 november 2017

Frontend developer (m/v)

Topsite in Brielle is, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een Frontend Developer die graag van scratch af aan betrokken is bij het meedenken en mee ontwikkelen van vooruitstrevende websites en webapplicaties.

Jouw uitdaging

De markt vraagt om specialisten in plaats van generalisten. Daarom ga jij je richten op het ontwikkelen van de voorkant van vooruitstrevende websites en webapplicaties. Jij bouwt, op basis van een ontwerp, de website in overzichtelijke en zoveel mogelijk herbruikbare CSS. Verder voeg je animaties en interactiviteit toe op basis van javascript. Je hebt oog voor details, functie en gebruikersgemak.

Samen met 5 ervaren collega-programmeurs vorm je ons development team. Als team bieden we innovatieve oplossingen en vertalen we klantvragen in kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Geen uitdaging is ons te groot en we halen daardoor veel plezier uit ons werk. Als nieuwe collega geven we jou snel veel verantwoording en ruimte voor eigen initiatief. Want daar komen de beste ideeën uit voort.

Wat hebben we jou te bieden?

Jij mag jouw expertise gaan inzetten voor grote namen zoals Porsche, NXXT en VBO Makelaar. Er is volop ruimte voor jouw initiatieven en ideeën als we die op de markt kunnen verkopen.

Wij bieden jou je OS of choice en tools en scripts waarmee jij prettig kunt werken.

Uiteraard hoort daar een passend salaris bij en een goede pensioenvoorziening. Verder hebben we frisdrank, goede koffie en wordt de lunch verzorgd.

Wat zoeken we in jou?

  • Ruime ervaring met het bouwen van websites
  • Minimaal MBO denkniveau
  • Uitstekend niveau van HTML, JavaScript (jQuery) en SASS/CSS3
  • Gezonde interesse in nieuwe IT ontwikkelingen
  • Woonachtig op maximaal 60 autominuten van Brielle

Interesse?

Dan zijn we heel benieuwd naar jouw reactie. Je kan je CV en een korte motivatie sturen naar Martijn van Wijk via martijn@topsite.nl. Voor vragen kun je Martijn bereiken via telefoonnummer 0181-473183.

Acquisitie of telefoontjes van commerciële aard naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature, php, developer, ontwikkelaar, programmeur, webdeveloper, development, PHP, MySQL, OOP, HTML, JavaScript, CSS, Cloud, project, Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Voorne-Putten, Rijnmond, Den Haag, Rotterdam, Hoeksche Waard, Zuid-Holland, Goeree-Overflakkee.