Over ons

Full service met een focus op lange samenwerking

Sinds 1998

Al meer dan 20 jaar zijn we zeer actief en betrokken. Van eenvoudige sites tot aan complexe webshops en webapplicaties, wij hebben alles al een keer gedaan. Wij hebben het internet op zien komen, herkende in een vroeg stadium het potentieel en speelde hier handig op in. Nog steeds zijn we het internetbureau dat ontwikkelingen najaagt. Gedreven professionals met een passie voor digitaal. Met meer dan 2000 websites zijn wij relevanter dan ooit.

Wij werken met een vast team van 9 specialisten, alle kennis onder één dak. Van ontwerp, techniek, hosting en marketing. Wij bieden altijd de perfecte oplossing, binnen tijd en budget. Met een no-nonsense mentaliteit werken we aan slimme webapplicaties en web automatisering. En dat gaat ons goed af. Wij staan voor maatwerkoplossingen van digitale vraagstukken. Wij zijn nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde van portalen, websites en webshops die bijdragen aan rendementsverbetering.

Voor wie werken wij

Wij werken voor het MKB(+). Van dealerbedrijven tot landelijke en regionale spelers. Gespecialiseerd in het vastgoed en daarvoor veel makelaar websites. Bedrijven en organisaties digitaal ondersteunen bij analoge werkzaamheden. Vanaf het eerste contact zijn we gericht op het aangaan van een lange termijn relatie.

Wij nemen alle zorg uit handen, van ontwerp tot aan de hosting. Wij garanderen de betrouwbaarheid van jouw website. Na de oplevering van de site bieden we ook vele marketingoplossingen aan.

Kennismaken?

Vraag naar Martijn!

Martijn