CMS

Topsite Content Management Systeem

Vanzelfsprekend leveren we bij iedere website een Topsite CMS (Content Management Systeem). Een zeer eenvoudig en krachtig systeem hetgeen we zelf hebben ontwikkeld. Maatwerk dus...daar staan we voor. Open Source, zoals Drupal of Wordpress is niet ons ding. Die systemen zijn, zowel voor programmeurs als voor gebruikers, veel te complex en uitgebreid. Wij zeggen: "Wat zou je zelf willen wijzigen? Dan zorgen wij daarvoor". Onze klanten kunnen zelf pagina's aanmaken en hierdoor de gehele inhoud van de site wijzigen, onze uitstekende helpdesk zorgt voor de lay-out en techniek.

Iedere klant krijgt een online demonstratie van het CMS, dus geen moeilijke cursus. Dat is echt niet nodig. Let's keep it simple! Oh ja...onze sites zijn daardoor supersnel en super goed vindbaar in Google.

CMS Mogelijkheden

Ieder CMS is voorzien van een aantal basismodules. Dit is het beheer van alle pagina's aangevuld met headers, banners en fotoboeken. Afbeeldingen en andere media kunnen eenvoudig worden beheerd vanuit de mediamanager. Daarnaast is het CMS uitermate geschikt voor SEO-werkzaamheden.

En meer...

Het Topsite (basis) CMS is door ons zeer eenvoudig uit te breiden. Sterker nog, de kans dat we in het verleden al eens een module hebben gebouwd is zeer groot, en dat bespaart tijd en geld. Wij hebben namelijk wel 100 modules klaarliggen om in te zetten. Voorbeelden hiervan zijn: vacatures, catalogus, formulieren, orders, klanten, partners. Daarnaast ontwikkelen we heel snel een nieuwe module.

Kennismaken?

Vraag naar Martijn!

Martijn