De Wordpress specialist voor makelaar websites

Ben je op zoek naar een expert in het ontwikkelen van een makelaar website? Dan heb je nu de juiste partij gevonden. Met meer dan 200 klanten in de makelaardij in heel Nederland weten wij exact hoe een website zijn geld oplevert.

Plan een kennismakingsgesprek

Jouw gegevens

Wat kun je van ons verwachten?

  • Uitstekende datakoppelingen voor het aanbod met Realworks, Kolibri en meer
  • Veel ervaring in het vastgoed
  • Gestructureerde werkwijze in een hoog tempo
  • Een website die uitstekend vindbaar is in Google
  • Gespecialiseerd in woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij
  • Een helpdesk die direct schakelt
  • Keuze uit Wordpress of Topsite CMS
  • Dat we altijd de concurrentie voor willen blijven

Wordpress voor makelaars

Topsite is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor de makelaardij. Wij hebben dan ook veel ervaring en weten als geen ander hoe het exact zit met objecten.

Een (Wordpress) website begint met een goed gesprek en vervolgens een mooi ontwerp. Dit kan op basis van een andere website of een compleet uniek design zijn. Met de klant wordt afgestemd voor welk beheerssysteem er gekozen wordt.

Veel makelaars houden zich liever bezig met hun eigen vak en maakt het niet uit en andere kantoren willen zelf veel mutaties verzorgen in de website. Dan is Wordpress hiervoor een uitstekende oplossing!
Wordpress voor makelaars

Hoe ziet de samenwerking met Topsite eruit?

Alles begint met een goede kennismaking en een goede klik, met als uitgangspunt een langdurige samenwerking. Nadat het ontwerp is afgestemd en de website gebouwd wordt zullen wij onze expertises steken in de details, zoals afbeeldingen, teksten en uiteraard de techniek, net zolang tot alle puntjes op de i zijn gezet. Dan gaan we online, het leukste moment voor alle partijen, maar wij testen nog een keer alles goed door en geven een instructie van het Wordpress systeem, als dat gewenst is. Tenslotte zullen we jaarlijks bekijken wat we kunnen verzinnen om je website up-2-date te houden, terwijl wij zorgen voor de periodieke Wordpress updates.

MAAK KENNIS MET ONS
Klanten

Deze makelaars gingen je voor